WORKSHOPS INFORMATIE & AANMELDEN

Mindfulness oefeningen voor diegenen die bekend zijn met meditatie of al eens de Mindfulness training hebben gedaan. Met als doel jouw beoefening weer op te halen, bij te spijkeren, opnieuw geïnspireerd te worden en   om de zaterdag relaxed te beginnen.

 

INFO WORKSHOPS

7 Aug

Meditatie en Adem (bewust worden van adem spieren,
ademruimte & relaxatie d.m.v. de adem).

Hierbij ligt de focus op de ademhaling. De adem is de verbinding tussen lichaam en geest, een belangrijke ‘antenne’ , als onderdeel of hulpmiddel om te kunnen zien en voelen hoe het met je is, natuurlijk ook weer met milde aandacht.

 

Tijd: 10.00u – 12.00u

€  15,00

14 Aug

Meditatie en Relaxatie oefeningen.

Hierbij richten we de aandacht meer op verschillende relaxatie methoden, de meer westerse als ook de oosterse methoden, centraal blijkt de milde ‘open’ aandacht.

Tijd: 10.00u – 12.00u

€  15,00

21 Aug

Meditatie en Relaxatie oefeningen Chi Gong
(Ba Duan Yin of Wu Qin Xi).

Meditatie en ongeveer een uur zullen we Chi Gong oefenen, kort gezegd ook zacht bewegen met aandacht ook voor de adem en de beweging.

Tijd: 10.00u – 12.00u

€  15,00

KORTING: Kom je alle 3 de data dan is de prijs  € 45,– i.p.v € 40,–.

Twee keer deelnemen blijft  € 30,–.

GEEF JE OP

9 + 10 =

We nemen de regels van de Rijksoverheid COVID-19 in acht.

Er is hygiënische hand-gel. Belangrijkste is dat we 1,5 meter afstand houden, maximum aantal deelnemers is dan ook laag gehouden, namelijk 4 (meld je dus snel aan). Er is voldoende ventilatie. Als je wilt neem dan je eigen matje of kussen mee of maak gebruik van gereinigd matje die aanwezig zijn. Blijf zoveel mogelijk op je mat: liever niet teveel heen en weer geloop. Gezondheidscheck is verplicht bij aanvang