KENNISMAKEN? STUUR EEN BERICHT NAAR ANTON

Mogelijk door mijn nieuwsgierigheid en idealistische instelling heb ik diverse opleidingen en leertrajecten gevolgd. Lees hieronder meer.

 

KENNISMAKEN? STUUR EEN BERICHT NAAR ANTON

Mogelijk door mijn nieuwsgierigheid en idealistische instelling heb ik diverse opleidingen en leertrajecten gevolgd. Lees hieronder meer.

 

‘Uiteindelijk merk ik steeds meer en meer dat het aanwezig kunnen zijn in het Hier en Nu eigenlijk het belangrijkste is in mijn leven’’

Over Anton Boels

Al vroeg was ik geïnteresseerd in spiritualiteit (Yoga e.d.) en dit is eigenlijk altijd zo gebleven en heb ik mij in enkele richtingen verder mogen verdiepen (Non- Dualiteit/Vipassana/Zen/Zijnsorientatie). Doordat ik ook op jonge leeftijd al in de Psychiatrie ging werken ben ik toch ook met beide benen op de grond blijven staan.

De Psychiatrie (GGZ) is altijd mijn werkveld (o.a. in de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige V.O.) geweest. In dit interessante werkveld heb ik diverse cursussen en opleidingen mogen doen en heb ik met diverse doelgroepen mogen werken (Volwassen, Ouderen, Crisisdienst) Vanuit die functie en na de opleiding bij het I.V.M. ben ik in 2008 voor het eerst Mindfulness trainingen gaan geven in de Psychiatrie en enkele jaren bij psychotherapiepraktijken.

In 2009 heb ik, in Rotterdam Delfshaven, mijn eigen praktijk ‘Mind You’ geopend, naast Mindfulness doe ik individuele behandelingen en begeleidingen (Coaching en Counselling).

Ik ben mij verder gaan ontwikkelen als Compassie trainer en trainer in Mindfulness op individuele basis.

Door mijn ervaring is meer complexe problematiek ook welkom.

Nog steeds geef ik met veel plezier de trainingen en begeleid ik mensen met diverse (levens) vragen.

Sinds 2016 geef ik ook aan docenten in het onderwijs Mindfulness trainingen, zie www.mindfulonderwijs.nl. Daarnaast geef ik les in T’ai Chi en Chi Gong, zie: www.wen-ti.nl en www.feiwushu.com.

Cursussen & hobbies

Door mijn uit de hand gelopen hobbies geef ik met plezier les in T’ai Chi en Chi Gong, zie Wen-Ti.  In deze Chinese bewegingskunsten heb ik leraren opleiding(en) gevolgd bij Sifu Fei, een Chinese grootmeester, zie FeiWuShu.

Ik heb diverse interesse’s zoals: kunst, cultuur, genealogie, psychotherapie en spiritualiteit zoals: Boedisme, Taoisme, Advaita (Non-Dualiteit) en Christelijke mystiek.

Meer info over Anton Boels

Wil je nog meer info, klik op de onderstaande CV