PRIJZEN & VERGOEDINGEN

Informeer naar de mogelijkheden voor vergoeding van Coaching of de Mindfulness training bij je ziektekostenverzekeraar, of bij uw werkgever*. Indien er sprake is van een (bijna) burn out dan wordt er vaak vergoed, verwijzing huisarts is dan wel noodzakelijk. Heeft u een uitkering dan krijgt u een korting. Scroll naar beneden voor meer informatie over uw vergoeding per zorgverzekeraar.

 

PRIJZEN & VERGOEDINGEN

Informeer naar de mogelijkheden voor vergoeding van Coaching of de Mindfulness training bij je ziektekostenverzekeraar, of bij uw werkgever*. Indien er sprake is van een (bijna) burn out dan wordt er vaak vergoed, verwijzing huisarts is dan wel noodzakelijk. Heeft u een uitkering dan krijgt u een korting.

 

‘Aandacht is schaars, terwijl het de basis van alle contact is’

Mindfulness training

 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, een werkboek en een Stiltedag: 

 voor € 350,–

Compassie training

8 bijeenkomsten van 2,5 uur, een werkboek en een Stilte-ochtend:

voor €350,–

Groepen en bedrijven of individueel

Voor groepen en bedrijven of individueel geldt een ander tarief.
Neem contact op voor de tarieven.

Korting voor deelnemer met beperkte financiële mogelijkheden

Deelnemers met beperkte finaniële mogelijkheden, kunnen het e.e.a. bespreekbaar maken tijdens het gratis kennismakingsgeprek.

VMBN * Trainer Categorie 1 voor groepen als individueel - Vergoedingen

Als u een verwijzing heeft van uw huisarts wordt meestal ± 350 euro vergoed voor verzekerden van 18 jaar en ouder. Check uw polis voor de vergoeding of neem uw polis mee naar het gratis intake gesprek. U kunt ook voor informatie terecht bij uw zorgverzekeraar of op de website zorgwijzer vind u een volledig overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

* Werkgevers - Korting

In het kader van loopbaanontwikkeling, loopbaanbegeleiding, vaardigheden en/of competentieontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, arbeids ongeschiktheid en reïntegratietrajecten zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten van mindfulnesstraining, en Coaching voor hun werknemers (deels) te vergoeden hetgeen zich snel terug verdient in de vorm van beter functioneren, vitaliteit. Informeer naar mogelijkheden bij uw leidinggevende of personeelszaken van het bedrijf waar u werkt en wijs hen op de mogelijkheden van zakelijke producten voor aandacht & bewustzijn bij Mind You.

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl

Vergoed je verzekeraar wel ...

Kijk voor actuele vergoedingen op de website zorgwijzer.nl

Vergoed je verzekeraar niet ...

De kosten zijn aftrekbaar bij belastingaangifte onder de post ‘buitengewone lasten ziektekosten’, wanneer de training door een huisarts of arts/specialist is geadviseerd. Controleer dit wel even, u bent natuurlijk zelf verantwoordelijk.

Your Title Goes Here

VMBN* vereniging mindfulness based Nederland (en België)